STUDIO.ZIDOVI

Sa brandom FIN dekor upoznajte posebnost 3D panela!

3D paneli odnedavno su lansirani na tržište savremenog dizajna. Ljepota i tekstura ovih panela  iskazana je kroz pravilno odabrano usmjereno svjetlo, koje na dodatan način naglašava njegovu trodimenzionalnost. Potražnja za ovim dekorativnim elementima je sve veća, a u nastavku teksta saznajte više o bosasnkohercegovačkoj firmi čija se primarna  specijalnost i stručnost upravo ogleda u ovom segmentu.

Brand FIN dekor raspolaže dekorativnim 3D panelima, koji su izrađeni od visokokvalitetnog gipsa sa pojačivačima i plastifikatorima, koji mu daju savršenu čvrstoću. Ekološki su izuzetno prihvatljivi, a mogu poslužiti kao prirodni izolator, te prečišćivač zraka u prostoriji. Karakteriše ih otpornost na vatru, ali treba napomenuti da su i dobra zvučna izolacija.

Sa FIN dekor kompanijom, napravite vidljivu promjenu u vašem domu. Na poseban, ali i unikatan način, osvježite vaše mjesto boravka, spavaću sobu, dječiju sobu, kao i poslovni prostor u kojem provodite vrijeme. Dekoracijom vašeg ugostiteljskog objekta, napravit ćete ugodan ambijent, a u isto vrijeme ćete ostaviti nezaboravan utisak i uspomene na vaše posjetioce i klijente. 3D paneli odlično se slažu uz sve dodatne deko detalje, kao što su police, lusteri, LED rasvjeta.

Savršenu dekoraciju vašeg doma započnite sa 3D panelima, koji će vaš prostor ispuniti posebnom elegancijom i učiniti ga modernijim. Jedinstveni elementi kojim raspolaže FIN dekor firma, a čija se izrada ogleda kroz 3D zidne panele imitacije cigle, kamena, ali i još mnogo toga ukrasit će vaš prostor na najljepši mogući način.

Zato, nemojte čekati i još danas kontaktirajte ljubazno osoblje ove kompanije i saznajte više o ovoj super metodi uređivanja interijera.

Kontakt broj: +387 61 142 956