STUDIO.ZIDOVI

Poslovna saradnja sa Wooden Arhitecture Furniture – kompanijom iz Turske

Od početka svog rada, pa sve do sad, naš Studio se trudio da prati dešavanja, zbivanja, trendove i inovacije arhitektonskog svijeta. Stjecanjem novih znanja i vještina, Studio Zidovi ide u korak sa vremenom i na taj način krajnji ishod želja naših klijenata bude uvijek više nego dovoljavajući. To su neki od faktora predanog i uspješnog rada, a u vezi s tim, u nastavku pročitajte zahvaljujući kojoj poslovnoj saradnji ćemo moći izvesti opremanje prostornih kapaciteta različitih namjena.

U saradnji sa partnerskom kompanijom Wooden Arhitecture Furniture iz Turske, koja uspješno egzistira već duži niz godina, a čije djelovanje se bazira na FIT OUT izvedbi projekata interijera, u mogućnosti smo ponuditi opremanje interijera prostora različitih namjena po principu „ključ u ruke“, kako na lokalnom tako i na regionalnom tržištu. Bilo da se radi o stambenim, ugostiteljskim ili pak kancelarijskim ili hotelskim sadržajima, kapaciteti od preko 10.000m2 proizvodnog prostora može zadovoljiti estetske i dizajnerske potrebe najprofinjenijih klijenata. Unutar proizvodnje odvojene su: stolarska proizvodnja, bravarija, tapetarija, izložbeni dio, te komore za varenje, farbanje i bojenje.

Proizvodeći kvalitetne projekte zasnovane na jedinstveno kreiranom i dizajniranom namještaju, Wooden Arhitecture Furniture se ističe od ostalih kompanija ovog sektora, jer ono što je za njih karakteristično i što u potpunosti oslikava strukturu njihovog rada, ogleda se kroz dugogodišnje iskustvo, usluge i inovativni pristup. Polja na kojima oni primarno, ali veoma uspješno plasiraju svoje usluge i prozvode su: hoteli, restorani i vile, što ćete biti u prilici da pogledate na datim fotografijama, gdje se izdvaja uzorni apartman napravljen u samom pogonu, dok se trenutno dvadesetak istih izvodi u gradu Kotor u Crnoj Gori.

Zašto baš Wooden Arhitecture Furniture?

Njihov pristup radu i kapaciteti koje posjeduju, omogućava im konkurentnost kako na njihovom lokalnom tržištu, tako i u inostranstvu. Niz izvedenih objekata, poput restorana, kancelarijskih prostora, privatnih rezidencijalnih objekata, hotela visokih kategorija, a sve uz primjenu visokokvalitetnih materijala omogućava da krajnji rezultat bude izvan konkurencije. Saradnjom sa ovakvom partnerskom kompanijom u mogućnosti smo ponuditi našim klijentima viši nivo usluga.

Jedna od smjernica za naše buduće djelovanje jeste saradnja sa ovom partnerskom kompanijom, kako bi našim klijentima ponudili kompletan paket usluga, od dizajna do realizacije. Osim toga, stojimo na raspolaganju i za upite svima koji u planu imaju opremanje privatnih ili komercijalnih prostora. Istaći ćemo da nam je zadovoljstvo i da smo veoma ponosni što ćemo biti u mogućnosti da sav dizajn koji proizvede naš Studio, u konačnici i realiziramo skupa sa partnerima, te na taj način kreiramo smjernice drugačijeg dizajna na bh tržištu.